Välj en sida

EXPOCEED

Vi dokumenterar ert event!

Dokumentera för mässarrangärer

Många mässor skapar tidningar inför mässan för att attrahera besökare och påvisa ett innehålls program.

Vi tycker det är viktigt att skapa content och innehåll kring vad som hände på er mässa/event! 
Med en innehållstidning om er mässa/event kan ni dokumentera dagarna till personer, företag, organisationer som inte kunde komma. Ge en återblick och en påminnelse av mässan till alla närvarande besökare eller använda materialet i informationssyfte och nå ut med nyheter, budskap, innehåll från mässan. 
 
Vilka var där?, vilka nyheter presenterades?, vilka utställare fanns på plats?, vad föreläste man om?, intervjuer med era representanter, besökare, utställare – allt i syfte att dokumentera ert event/mässa till kunder, organisationer, medarbetare, samarbetspartners och kunna använda materialet i marknadsbearbetning och kommunikationssyfte. 

 

Journalist och fotograf
Vi lägger ner stor omsorg att hitta rätt medarbetare för produktionen av er egna tidning. 
Rätt journalist och fotograf, med kunskap och erfarenhet, är en förutsättning att få till en professionell och attraktiv tidning/reportage. Vi har ett team på flera medarbetare och frilansare som vi anlitar beroende på vilken inriktning ni vill ha på ert journalistiska innehåll. 
Ni skall känna er trygga med att vi alltid strävar efter att matcha rätt medarbetare till just er produktion vare sig det gäller den journalistiska delen, fotograferingen eller layouten av er produkt. 

Finansiering
Våra projektledare har i åratal arbetet med projektledning och försäljning. Vi åtar oss arbetet med att informera och vägleda utställare, medlemmar och andra intresserade företag och organisationer att medverka i er tidning. 
Genom samtal och kommunikation når vi alltid hela vägen fram att attrahera företag att medverka i er tidning. Företagen ser alltid fördelar och möjligheter att finnas med och påvisa sin medverkan eller samband till er i er egna tidning genom en egen artikel, reportage eller annonser som vi producerar till dom. Vilket i de flesta fall föranleder att ni får en kostnadsfri tidning från er mässa/event. 

Vårt flöde

 

  • Tillsammans går vi igenom upplägget i er tidning. Ni tipsar oss om innehåll, vad ni tycker skulle vara intressant att lyfta fram och skriva om. Ni delger oss vilka utställare som kommer att medverka på er mässa. De får ett förslag från oss om att vi ska dokumentera er mässa med en tidning och en förfrågan om vi ska göra ett reportage om deras medverkan på mässan. 

  • Vår journalist och fotograf finns på plats under hela er mässa. De fotograferar, intervjuar och skriver om ert mässa/event. 

  • Någon vecka efter mässan får ni en korrekturtidning på vårt arbete, ni går igenom materialet och vi väntar på ert slutgodkännande.

  • Vi producerar klart er tidning och skickar den som en blädderbar webbtidning eller trycker upp det antal exemplar som ni vill ha. 

  • Ni ansvarar för att sprida er tidning, vi har verktyg att bistå med om så önskas.

.

Kontakt:

EXPOCEED AB
Finnögatan 5C
582 78 Linköping

0708-33 50 02

dokumentera@expoceed.se